bloemkool-linzensalade

IMG_3164

deze salade heb ik al een paar keer gemaakt; tijd om het recept op mijn blog te zetten!

voor 2 personen:

blikje bruine linzen

1/2 eetl massala kerriepoeder

1 rode peper

rode ui

1/2 bloemkool

1 rode paprika

maisolie

fijngehakte koriander

 

verdeel de halve bloemkool in roosjes. maak de paprika schoon en snij in repen. schep ze door elkaar in een ovenschaal en giet er wat maïsolie overheen. rooster de groenten in ongeveer 20 minuten, totdat de groenten gaar en een beetje bruin zijn. giet ondertussen de linzen af en verwarm ze met de massala kerriepoeder, de gesnipperde rode ui en de halve fijngehakte rode peper in een beetje maïsolie.

meng de geroosterde groenten met de linzen. schep er de andere helft van de fijngehakte rode peper doorheen. breng op smaak met de verse koriander en schep er eventueel wat maïsolie doorheen.

njam!

 

About vegaline

dierenrechten. dierenleed. vegetarisme. veganisme. dieren helpen. bio-industrie. bont-industrie. dierproeven. amusement met dieren. dierenbelangen. grafisch ontwerper. koken.

3 responses to “bloemkool-linzensalade”

  1. eefz85 says :

    Ziet er lekker uit! Lijkt me ook gekoeld nog lekker, maakt t een handig gerecht om mee te nemen als lunch naar t werk bijvoorbeeld!

  2. Sophie33 says :

    yumm! Ik weet dat dit lekker is!🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: