vega maal met ’n verhaal

Op zaterdagmiddag 21 september organiseert GroenLinks Sittard/Geleen een plantaardige maaltijd met een verhaal op zorgboerderij Ophovenerhof in Sittard, en die ga ik koken!

De keuzes die we dagelijks maken met betrekking tot ons eten hebben gevolgen voor het milieu, het klimaat, de wereldvoedselverdeling en dierenwelzijn. Tussen de diverse gangen van de maaltijd door, wordt daarover verteld. Bert Ramakers geeft een rondleiding door de groente-en fruittuin van de Ophovenerhof en Marlies Notermans vertelt u wetenswaardigheden over de productie van voedsel.

Praktisch!
Het ‘vega maal met een verhaal’ kost € 25,00 per persoon, inclusief tafelwater, 2 glazen drank per persoon (fris of wijn) en koffie of thee. Vanwege praktische redenen kunnen maximaal 35 personen aan deze maaltijd deelnemen.

 

Er zijn nog een paar plekjes! Dus… heb je ook zin om te komen, meld je dan aan bij Marlies Notermans, marliesnotermans@gmail.com. Dat kan tot 7 september. Zij verstrekt de nodige info over de betaalwijze.

wtk-uitnodiging-'vega-maal-met-'n-verhaal'

Over vegaline

dierenrechten. dierenleed. vegetarisme. veganisme. dieren helpen. bio-industrie. bont-industrie. dierproeven. amusement met dieren. dierenbelangen. grafisch ontwerper. koken.

2 Reacties op “vega maal met ’n verhaal”

  1. Alynda zegt :

    Wat leuk dat je daar gaat koken! Mocht het niet vlotten met de aanmeldingen en wil je nog wat extra promotie: we kunnen dit ook onder het VeganChallenge publiek verspreiden, voor de fans uit Limburg! Stuur dan even een berichtje naar vera [at] veganchallenge.nl 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: