common sense in aken

menukaart

onlangs ging ik samen met vriendin diandra eten bij ‘common sense’ in aken.

het openen van de menukaart toverde een grote glimlach op mijn gezicht. waar de meeste restaurants beginnen met de vlees- en visgerechten, begint de ‘common sense’-kaart met de plantaardige opties, gevolgd door de vega opties en daarna de rest. in het restaurant kun je dus kiezen voor vlees en vis, de ingredienten zijn wel biologisch en regionaal.

wat heerlijk, om zo’n ruime keuze te hebben aan plantaardige gerechten.

als voorafje kregen we brood met een spreadje. als voorgerecht kozen we beiden de soep van de dag; uien-sinaasappelsoep. als hoofgerecht koos ik de gevulde paprika met tofu en zwarte bonen. als bijlage nam ik rozemarijn-aardappeltjes, mmm. het toetje was een appeltje, gevuld met marsepein en een vanille-frambozensaus.

de gerechten klinken heerlijk. net als de overige opties op de kaart overigens. qua smaak ben ik niet heel enthousiast, dat kan beter. toegegeven, ik vind dat ik zelf lekkerder kook…

ik vind ‘common sense’ echter zeker een aanrader. de kaart, de ambiance. ook leuk dat er in de kelder feestjes plaatsvinden! ga er zeker nog eens eten én feesten.

klik hier voor de site van common sense!

Over vegaline

dierenrechten. dierenleed. vegetarisme. veganisme. dieren helpen. bio-industrie. bont-industrie. dierproeven. amusement met dieren. dierenbelangen. grafisch ontwerper. koken.

3 Reacties op “common sense in aken”

  1. Miriam zegt :

    TOP!!!

  2. Patrice zegt :

    Je hebt er een fan bij. Als ik uitgever was had ik je recepten, artikels, interviews etc. uitgegeven. Jij kunt echt oprecht trots op jezelf zijn. Grtjs,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: