happy in happinez

IMG_1010

wat was ik blij, toen ik een tijdje geleden gebeld werd door dorien van happinez. of ik het leuk zou vinden om als veganist in ‘happi•food’, een uitgave van happinez te komen. natuurlijk wilde ik dat. niet alleen vind ik het fijn als ik mijn boodschap op een positieve manier kan verspreiden, ik vind het magazine ook nog eens te gek! er waren een aantal gegadigden, ik zou nog wat horen. een hele eer, zo voelde het, toen ik het was geworden. 26 januari werd ik in amsterdam verwacht voor een interview en photoshoot. eeeeeenig.

IMG_9840

op 26 januari reisde ik met mijn moeder af naar amsterdam. leuk hoor; kleding passen, in de make-up, photoshoot, interview. ik genoot ervan.

wat duurde het vervolgens nog lang, voordat de happi•food in de winkels verscheen… maar het is zover. vanaf vandaag is happi•food, boordevol met leuke artikelen, uitsluitend vega recepten én mij verkrijgbaar.

ga ‘m kopen, voordat het te laat is!

Over vegaline

dierenrechten. dierenleed. vegetarisme. veganisme. dieren helpen. bio-industrie. bont-industrie. dierproeven. amusement met dieren. dierenbelangen. grafisch ontwerper. koken.

3 Reacties op “happy in happinez”

  1. Rene Kamps zegt :

    Yo Aline, Clarina heeft m gisteren gekocht, vandaag gelezen . Top 😉

  2. Guusje zegt :

    Hoi! Leuk! Ik heb je in dit tijdschrift gezien! Via die weg ben ik op je blog terecht gekomen. Leuke blog, ik ga snel eens een receptje van je maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: