restaurant pallas, aken

een aantal jaren geleden werden we door guido’s neef uitgenodigd om voor zijn verjaardag bij restaurant ‘pallas’ in aken te gaan eten. aangekomen schrok ik nogal. de oma van guido, inmiddels helaas verleden, was erbij. ik kan me herinneren dat ik dacht: ‘hier kunnen we toch niet met oma naar toe?’ de sobere inrichting met hout, de stukken spiegel aan de muren maakt het geheel nogal erg goedkoop. wij toch met de hele familie naar binnen. daar werd ik erg verrast door de menukaart. pallas, een grieks restaurant, had een aantal vegetarische gerechten op de kaart, waarvan er een aantal zelfs vegan zijn.

inmiddels jaren later, is pallas in aken nog steeds een van onze favoriete restaurant. heerlijk eten én goedkoop.  onlangs nog in pallas geweest voor een verrukkelijke linzensoep en turlu, een voortreffelijk gekruid gerecht met courgette, aubergine en aardappel. geserveerd met heerlijk brood. een echte aanrader!

restaurant pallas

pontstrasse 168

52062 aken, duitsland.

Advertenties

About vegaline

dierenrechten. dierenleed. vegetarisme. veganisme. dieren helpen. bio-industrie. bont-industrie. dierproeven. amusement met dieren. dierenbelangen. grafisch ontwerper. koken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: