peerdeegje met vanille-ijs

per persoon nodig:

plakje plantaardig bladerdeeg

halve peer in dunne plakjes

beetje geschaafde amandelen

gesmolten plantaardige margarine

suiker

bolletje soja vanille ijs

kaneel

ontdooi het plakje bladerdeeg. schil de peer en snij er dunne plakjes van. verdeel de plakjes over het plakjes bladerdeeg, laat ongeveer een centimeter rondom vrij. bestrooi de peer met geschaafde amandelen en suiker. smelt een beetje plantaardige margarine en giet dit over het geheel. bak het peerdeegje 20 minuten in de oven op 200 graden. zorg ervoor dat je de bakplaat niet te hoog in de oven hebt liggen, dan verbrand je dessert. serveer het gebakken peerdeegje met een bolletje soja vanille ijs en bestrooi alles met een beetje kaneel.

Advertenties

About vegaline

dierenrechten. dierenleed. vegetarisme. veganisme. dieren helpen. bio-industrie. bont-industrie. dierproeven. amusement met dieren. dierenbelangen. grafisch ontwerper. koken.

Trackbacks / Pingbacks

  1. een veganistische kerst, wat eet je dan? « aline's vegablog - 23 december 2011

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: