pasta aglio, olio e peperoncino

wat een heerlijke pasta, waar je bijna niks voor nodig hebt.

pasta voor 2 personen

rode peper

2 tenen knoflook

olijfolie

verse basilicum

verse peterselie

kook pasta voor 2 personen gaar. maak tijdens het koken een rode peper schoon en snipper hem. pel 2 tenen knoflook en snij die in dunne lakjes. verhit olijfolie en begin met het fruiten van de knoflook en rode peper. gebruik veel olijnolie! doe er vervolgens verse basilicum en peterselie door. schep de pasta door het oliemengel.

Advertenties

About vegaline

dierenrechten. dierenleed. vegetarisme. veganisme. dieren helpen. bio-industrie. bont-industrie. dierproeven. amusement met dieren. dierenbelangen. grafisch ontwerper. koken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: